Τοποθεσία

Το Νυδρι βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας απέναντι από τα νησάκια Σκορπιό, Μαδουρη, Σπάρτη και Χελώνι και πιο μακριά το Μεγανήσι. Η Λευκάδα ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Ιονίων νήσων συνδέεσαι με την Ακαρνανία με πλωτή γέφυρα με την ξηρά το δίαυλο της Λευκάδας πλάτους 50m.

Το Νυδρί είναι το πιο δημοφιλή τουριστικό θέρετρο που έχει χαρακτηριστεί και ως μικρός παράδεισος εξαιτίας της φυσικής ομορφιάς της περιοχής που αποτελείται από πολύ πράσινο και γαλαζοπράσινα νερά. παράδοση και εκσυγχρονισμός συμβαδίζουν αρμονικά, προσφέρει όλες τις ανέσεις μιας οργανωμένης τουριστικής περιοχής με σχολές καταδύσεων και κάθε είδους θαλασσιά σπορ.

Ακόμα προσφέρει εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ποδηλατικές διαδρομές, περιπάτους στην χαράδρα δημοσαρι (καταρράκτες). Το Νυδρί συνδυάζει απόλυτα τη νυχτερινή ζωή με την πρωινή γαληνή της θάλασσας. Προσφέρεται για ηλιοθεραπεία, διασκέδαση και καλό φαγητό.


Προβολή Homer's Studio Lefkada σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/homersst/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/homersst/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 688